Desert

Deserturi mătăsoase pentru orice gust

Un desert delicios în Rădăuţi pe care-l puteţi servi alături de prieteni sau familie o să-l găsiţi mereu la Colieri. Restaurantul nostru are o secţiune specială de deserturi, unde o să găsiţi câteva preparate mai mult decât delicioase: Colier Împrăştiat, Aur Fierbinte, Răsfăţul Sublim, Cristale de Răcoare, Plăcerile Copilăriei, Febleţea Bijutierului, Mofturi Însiropate, Dulce de Bucovina, Nurii Moldovei dar şi tradiţională îngheţată pe alese.

Aţi putea încerca tocinei cu smântână, acompaniaţi de o sublimă dulceaţă de afine sau miere. Vă plac clătitele? Puteţi comanda clătite cu brânză şi o cremă de ciocolată cu alune care o să vă încânte simţurile! Să nu uitaţi de Plăcerile Copilăriei, clătite speciale cu brânză şi un sos de smântână rafinat. Cei care au comandat acest desert în Rădăuţi, s-au delectat cu o emoţie culinară extrasă din amintirile vii ale copilăriei.

În momentul în care v-aţi decis decis că ar prinde bine un desert fabulos, atunci aruncaţi o privire ştrengăreasca la Colieri Împrăştiat. Colţunaşi de casă atinşi de brânză dulce şi un pic de dulceaţă. Sunt şi alte deserturi care credem că o să vă încânte. Merită să încercaţi un desert de la Colieri deoarece în acest mod o să vă bucuraţi de o amintire deosebită.